Hyra förråd hos Mitt lager Strömstad

Hos Mitt Lager i Strömstad hyr du enkelt ett förråd för magasinering och förvaring.

Information om anläggningen

Öppet mellan 06:00-22:00 alla dagar i veckan.

Adress till lager i Strömstad

Hasselgatan 5, 452 33 Strömstad

Bild på anlägggning

Scrolla ned för att boka förråd

Välj storlek på lager i Strömstad

förråd 1.5 kvadratmeter

1.5

375:-/mån

förråd 2 kvadratmeter

2

425:-/mån

förråd 2 kvadratmeter

2

(Entréplan)

470:-/mån

förråd 3 kvadratmeter

3

635:-/mån

förråd 3 kvadratmeter

3

(Entréplan)

700:-/mån

förråd 3.5 kvadratmeter

3.5

690:-/mån

förråd 6 kvadratmeter

6

965:-/mån

Information om Mitt Lager Strömstad

Välkommen till Mitt Lager i Strömstad! Anläggningen är bekvämt belägen på Hasselgatan 5. När du hyr ett förråd hos oss i Strömstad. Du tar dig från Strömstad centrum på 7-8 minuter med bil.

 

Mitt Lager i Strömstad har 2 våningsplan med totalt 144 förråd för uthyrning. Våra varmförråd har en konstant temperatur på ca 16 grader året runt, vilket garanterar att dina tillhörigheter förvaras i rätt klimat och luftfuktighet. Anläggningen städas kontinuerligt för att hållas ren och fräsch.

 

På vår anläggning kan du enkelt flytta dina saker till och från förrådet med hjälp av våra lagervagnar som du hittar vid entrén på plan 1 och plan 2. Här finns en frakthiss så att du kan enkelt kan få upp dina tillhörigheter till plan 2, den här hissen är inte ämnad för personer. Du som inte kan gå i trappor kan då istället välja ett förråd för (entréplan) för att inte hamna på plan 2.  Om du är hyresgäst på Mitt Lager Strömstad har du kostnadsfri tillgång till vår släpvagn i upp till 6 timmar. På så vis kan du transportera dina tillhörigheter till och från ditt förråd utan extra kostnad. Boka din släpvagn enkelt här.

 

Vi tar säkerheten på allvar. Våra lokaler är utrustade med kameraövervakning och larm för att garantera att dina saker förvaras säkert. Alla kunder som hyr förråd hos oss i Strömstad får en personlig tillträdeskod när bokningen har godkänts.

 

När du hyr förråd hos oss i Strömstad behöver du hämta ett cylinderlås på anläggningen utan extra kostnad. Hur du får tag på låset får du instruktioner om i bokningsbekräftelsen.

 

Vill du hyra förråd i Strömstad?

Välkommen att hyra förråd hos Mitt Lager i Strömstad! Boka ditt förråd enkelt genom att välja en lämplig storlek högre upp på sidan. Vi erbjuder flexibla hyresperioder utan bindningstid. Vid uppsägning av ditt förråd efter den 15e avslutas hyreskontraktet nästkommande månadsslut. Du väljer själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

 

Nivika Mittlager AB
559054-1792
Ringvägen 38, 331 32 Värnamo
Telefontid: mån-fre 08-17
Obs! Semesterveckorna v. 30-31
Begränsad telefonsupport. kl. 8.00 - 10.00

Våra förråd