Förvara dina prylar tryggt och säkert hos Mitt Lager

hero image
Heart

Enkelt och flexibelt

Mitt Lager erbjuder flexibel och prisvärd förvaring för både privatpersoner och företag. Ingen bindningstid – Du väljer själv hur länge du behöver ditt förråd

Eye

Våra anläggningar

Vi har selfstorage-anläggningar i Jönköping, Huskvarna, Värnamo, Hunnebostrand, Växjö, Strömstad, Borås, Lysekil, Göteborg, Falkenberg, Gislaved, Vetlanda och Motala.

Smile

Från 1 till 78 kvm

Mitt Lager erbjuder våra kunder fräscha nybyggda förråd med attraktiva lägen i storlekar mellan 1 och 78 kvadratmeter.

Smile

Våra anläggningar

Hos oss förvarar ni tryggt Våra anläggningar är inhägnade, larmade, videoövervakade och har naturligtvis ronderande väktare (viss variation kan förekomma).

Eye

Öppet 06.00-22.00 alla dagar

Endast registrerade kunder har tillträde till anläggningen, som är öppen mellan 06.00-22.00 alla dagar i veckan.

Heart

Vi finns här för dig

Har du några funderingar eller frågor? Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Maila eller ring oss.

Om företaget:

 

Mitt Lager som ingår i det börsnoterade fastighetsbolaget Nivika Fastigheter AB (publ) startade upp år 2016 i Jönköping och Värnamo. Beståndet har stadigt vuxit genom strategiska förvärv från öst till väst i den södra delen av Sverige. Företaget har höga ambitioner och planerar att bli en av landets ledande aktörer inom selfstorage där lättillgänglighet, trygghet och hög servicenivå är några viktiga ledord.

 

Våra anläggningar: Idag har Mitt Lager 15 anläggningar i Värnamo, Jönköping, Vetlanda, Växjö, Huskvarna, Motala, Gislaved, Hunnebostrand, Borås, Strömstad, Lysekil, Falkenberg och Göteborg. Vi planerar dessutom att öppna nya anläggningar i flera orter i närtid.

 

Varför Mitt Lager: Hos oss på Mitt Lager sätts kunden i fokus och ingenting får falla mellan stolarna. Det skall vara enkelt och smidigt att boka och få tillgång till ett förråd. Så snart förrådet är bokat på hemsidan har du tillgång till ditt förråd. Samtliga anläggningar har hög säkerhet och erbjuder varmförråd i torra, fräscha lokaler. Att vi inte har några dolda avgifter eller långa bindningstider är en självklarhet. Hos oss på Mitt Lager kan såväl, privata kunder och företagare på ett smidigt sätt få tillgång till ett förråd för just det behov som kan tänkas uppstå. Är man kund hos oss kan man komma och gå som man vill varje dag på året mellan kl. 06.00–22.00 med egen kod och nyckel.

 

Miljö och kvalitet: Miljömålen för Mitt Lager innefattar bland annat att minska miljöpåverkan vid förbrukning av kemikalier och material. Att hålla nere energiförbrukning till en miljövänlig nivå. Hålla nere nivån av restprodukter, samt att inte påverka den närliggande miljön genom vår drift.

Nivika Mittlager AB
559054-1792
Ringvägen 38, 331 32 Värnamo
Telefontid: mån-fre 08-17
Obs! Semesterveckorna v. 30-31
Begränsad telefonsupport. kl. 8.00 - 10.00

Våra förråd