Ska du anlita en flyttfirma i Göteborg? Här är våra bästa samarbetspartners.

hero image

Vi på Mitt Lager samarbetar med några av Göteborgs mest pålitliga och professionella flyttfirmor för att ge dig en bra flyttupplevelse. Vårt partnerskap med bland annat Västsvenska Flyttbyrån och Fraktson som befinner sig i Göteborg, och MTK AB i Hunnebostrand, har skapat en smidig tjänst för dig när det gäller flytt, magasinering, transport och flyttstäd.

Vad gör en flyttfirma och hur kan de hjälpa dig?

Flyttfirmor som Fraktson, Västsvenska Flyttbyrån och MTK AB är specialiserade på att göra hela flyttprocessen enkel och problemfri för sina kunder. De har expertis och erfarenhet inom flyttbranschen och erbjuder ett brett utbud av tjänster för att uppfylla dina behov. Här är några saker som flyttfirmorna hjälper sina kunder med:

  • Professionell planering: Flyttfirman kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en detaljerad flyttplan som passar dina specifika behov och önskemål.
  • Packning och nedpackning: De kan ta hand om hela packningsprocessen. Från nedpackning till uppackning.
  • Flyttstädning: Många erbjuder även professionell flyttstädning. Detta sparar tid och energi och ger dig mer tid att ägna åt ditt nya hem.
  • Trygghet och försäkring: En flyttfirma erbjuder ofta försäkringar som skyddar dina tillhörigheter under flytten.

De flesta flyttfirmor arbetar hårt för att säkerställa att dina saker transporteras säkert och att hela flyttprocessen är så bekväm som möjligt för dig som kund. När du anlitar en pålitlig flyttfirma som våra partners i Göteborgsområdet, kan du vara säker på att din nästa flytt blir en positiv upplevelse.

Västsvenska Flyttbyrån – en pålitlig samarbetspartner

För en seriös flyttfirma som Västsvenska Flyttbyrån är det viktigt att ha en pålitlig partner för magasinering. Här är vad de säger om sitt samarbete med oss på Mitt Lager:

"En bra partner för magasinering är ett måste för en seriös flyttfirma. Säkerhet är viktigt för oss, och vi har valt att samarbeta med Mitt Lager och har ett mycket gott samarbete med dem. Mitt Lager erbjuder förråd med stor tillgänglighet”

Västsvenska Flyttbyrån betonar vikten av säkerhet och tillgänglighet när det gäller magasinering, och vårt samarbete möjliggör just det. Med våra förrådslösningar kan du vara säker på att dina ägodelar är i säkra händer när de förvaras hos oss.

Mitt Lager i Göteborg

Vår anläggning i Göteborg är en av de största förrådsanläggningarna i Göteborg med moderna och säkra förvaringslösningar. Våra lokaler hittar du på Manufakturgatan 5 på Ringön. 

Vi på Mitt Lager är stolta över våra samarbeten i Göteborgsområdet och ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en bekväm upplevelse när det gäller flytt, magasinering och transport.

Se våra lediga förråd här och kontakta gärna någon av våra samarbetspartners i Göteborg för att planera din nästa flytt.

Behöver du hyra förråd i Göteborg?

Vår nyaste anläggning kan du hitta i Göteborg där vi nu kan erbjuda många olika storlekar.

 

cta image
Nivika Mittlager AB
559054-1792
Ringvägen 38, 331 32 Värnamo
Telefontid: mån-fre 08-17

Våra förråd