Hyra förråd hos Mitt Lager Hunnebostrand

Hos Mitt Lager i Hunnebostrand hyr du enkelt ett förråd för magasinering och förvaring.

Information om anläggningen

Öppet mellan 06:00-22:00 alla dagar i veckan.

Adress till lager i Hunnebostrand

Björnbärsvägen 16, 456 62 Hunnebostrand

Bild på anlägggning

Scrolla ned för att boka förråd

Välj storlek på lager i Hunnebostrand

förråd 2 kvadratmeter

2

425:-/mån

förråd 3 kvadratmeter

3

635:-/mån

förråd 4 kvadratmeter

4

745:-/mån

förråd 4.5 kvadratmeter

4.5

795:-/mån

förråd 6 kvadratmeter

6

965:-/mån

förråd 7.5 kvadratmeter

7.5

1085:-/mån

Om Mitt Lager i Hunnebostrand

Mitt Lager i Hunnebostrand ligger väldigt centralt på Björnbärsvägen 16. Här finns 2 våningsplan med totalt 240 förråd för uthyrning. Våra varmförråd har en konstant temperatur på ca 16 grader året runt, vilket garanterar att dina tillhörigheter förvaras i rätt klimat och luftfuktighet. Anläggningen städas kontinuerligt för att hållas ren och fräsch. Förutom förråd erbjuds även 11 st garage och 8 kontorsutrymmen. Detta innebär att den som hyr kontor hos oss också enkelt kan ta sig till förrådet utan att lämna byggnaden. Anläggningen erbjuder även vinterförvaring för bilar, båtar och husbilar.  

 

På Mitt Lager Hunnebostrand kör du genom en grind och vidare in under tak innan du går in på anläggningen. Här kan du enkelt flytta dina saker till och från förrådet med hjälp av våra lagervagnar som du hittar vid entrén på plan 1. Det finns en hiss att tillgå samt en rymlig trappa. Om du är hyresgäst på Mitt Lager Hunnebostrand har du kostnadsfri tillgång till vår släpvagn i upp till 6 timmar. På så vis kan du transportera dina tillhörigheter till och från ditt förråd utan extra kostnad. Boka din släpvagn enkelt här på hemsidan.

 

Vi tar säkerheten på allvar. Våra lokaler är utrustade med kameraövervakning och larm för att garantera att dina saker förvaras säkert. Alla kunder som hyr förråd hos oss i Hunnebostrand får en personlig tillträdeskod när bokningen har godkänts. Vidare behöver du hämta ett cylinderlås på anläggningen utan extra kostnad. Hur du får tag på låset får du instruktioner om i bokningsbekräftelsen.

 

Vill du hyra förråd i Hunnebostrand?

Välkommen att hyra förråd hos Mitt Lager i Hunnebostrand! Boka ditt förråd enkelt genom att välja en lämplig storlek högre upp på sidan. Vi erbjuder flexibla hyresperioder utan bindningstid. Vid uppsägning av ditt förråd efter den 15e avslutas hyreskontraktet nästkommande månadsslut. Du väljer själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Nivika Mittlager AB
559054-1792
Ringvägen 38, 331 32 Värnamo
Telefontid: mån-fre 08-17
Obs! Semesterveckorna v. 30-31
Begränsad telefonsupport. kl. 8.00 - 10.00

Våra förråd